Ramadan og Eid sæsonen 2021

Ramadan og Eid sæsonen 2021

Ud over alle forventninger

Tja. Hvor skal vi dog starte. Vi er mildest talt så glade for dette års tilslutning og den store efterspørgsel efter Ramadan og Eid pynt hos os i MyEid.

Som i nok alle har bemærket, så lukker vi altid vores shop ned efter hver sæson af Ramadan og Eid, og åbner op for shoppen igen op til næste sæson. Dette grundet at der ikke er stor efterspørgsel i de resterende måneder af året, og samtidig optimere vi og opdatere vores system og lager.

I år, rettere sagt d. 9/03/2021 om aftenen, var vi klar til at åbne op for shoppen igen. Vi sendte mails, til alle som havde skrevet sig på til vores nyhedsbrev, og var her de første til at få besked om at shoppen er klar, og at der kan bestilles Ramadan og Eid pynt.

Vi forventede at der vil gå nogle dage, før de første ordrer stille og roligt vil tikke ind. Men hold nu fast!! - Der gik knap 4 min, så begyndte ordrene at tikke ind, og vi kom mildt sagt på arbejde med det samme. Til dette vi vil sige 1000 tak til jer alle. Vi har derfor valgt at åbne tidligere op til næste sæson, og dette vil ske i starten af 2022 i Januar/Februar. Alle som er skrevet op til vores nyhedsbrev og følger os på Facebook, instagram, Pinterest Vil få besked med det samme.

I sæsonen 2022, præsentere vi nye produkter, i et større udvalg af farver og designs.

Vi glæder os utrolig meget til at åbne op igen i 2022 sæsonen, og håber at i har haft en god oplevelse i at handle med os. På gensyn.

Kærlig hilsen Teamet hos MyEid

Indsend en kommentar